Tietosuojaseloste

Rekisteriseloste
Henkilötietolain (523/99) 10 §:n mukainen rekisteriseloste
Rekisterinpitäjä
Turun Taksikeskus Oy
Puistomäenkatu 5320810 Turku
Y-tunnus: 2276740-5
Puh. 0600 306030
Rekisteriasioita hoitaa
Rekisteriasioita hoitaa Turun Taksikeskus Oy:n henkilökunta
Rekisterin nimi
Turun Taksikeskus Oy:n asiakas- ja  markkinointirekisteri.
Rekisterin käyttötarkoitus
Henkilötietoja käsitellään laskutukseen ja maksujen perintään, markkinointiin, asiakassuhteen hoitamiseen ja kehittämiseen liittyen sekä tilastollisiin tarkoituksiin. Suoramarkkinointiin tietoja käytetään vain voimassa olevan lainsäädännön mukaisesti. Asiakkaalla on oikeus kieltää tietojen käyttäminen suoramarkkinointiin ilmoittamalla siitä Turun Taksikeskus Oy:lle.
Rekisterin sisältämät tiedot

Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet
Rekisteriin kerätään tietoja rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, kotisivujen tilaus- ja tarjouspyyntölomakkeilta, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.
Tietojen luovutus
Turun Taksikeskus Oy luovuttaa asiakastietoja voimassaolevan lainsäädännön sallimissa ja velvoittamissa rajoissa.
Tietojen poistaminen
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot on suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.
Rekisterin suojauksen periaate
Rekisterinpitäjän tietojärjestelmä ja tiedostot n suojattu yritystoiminnassa normaalisti käytössä olevilla teknisillä suojausmenetelmillä. Rekisterin käyttöoikeus edellyttää henkilökohtaista käyttäjätunnusta ja salasanaa, jotka myönnetään vain rekisterinpitäjän henkilökuntaan kuuluvalle, jonka asemaan ja tehtäviin mainittu käyttöoikeus liittyy.

Takaisin etusivulle

YHTEYSTIEDOT

Turun Taksikeskus Oy
Puistomäenkatu 53, 20810 Turku
Puh. 0600 30 60 30
info@turuntaksikeskus.fi